Residentieel

LIMONERO RESORT

Las Colinas Golf & Countryclub
Spanje

Zon? Natuur? Veiligheid? Luxe? Kalmte? Prachtige zichten, dicht bij de zee? Maar toch het gevoel van een vertrouwde omgeving? Het bestaat allemaal. Maar in Limonero, gelegen op de mooiste stukken van Las Colinas Golf and Country Club, krijgt u het allemaal samen.

Grenzeloos uitzicht
Grenzeloze luxe

Niet verwonderlijk dat Las Colinas Resort sinds enkele jaren bijna alle prijzen heeft gewonnen. Las Colinas wordt keer op keer verkozen tot een van de beste resorts, beste project, beste ontwikkeling van Spanje.

Las Colinas kan de vergelijking met de beste plekken van Europa met glans doorstaan. Het geheim? Las Colinas heeft geen nadelen. Of wel? Misschien is het er voor u té rustig… Geen zorg, binnen de 10 minuten zit u op het strand, in uw beachclub, in de drukte, op het water, of in een ’state of the art’ winkelcomplex.

Verder zit u in het beste klimaat van Europa, in een afgesloten domein van honderden hectaren, omgeven door natuurgebied zo ver het oog reikt. Ter plaatse heeft u alles wat u wenst. Van supermarktje, restaurants, fitness, golf, tennis, padel, wandel- en fietsroutes, tot alle nodige services voor onderhoud en verhuur.

In dit resort wordt nu het mooiste stuk aangeboord! Prachtige, betaalbare, strak ontworpen appartementen: Limoneros. Ontdek dit stukje paradijs, waar u in uw eigen taal terecht kunt, en kom te weten dat het beste stukje van Europa nog binnen bereik ligt…

LOCATIE
Las Colinas Golf & Countryclub
OPLEVERING
2021
AANTAL UNITS
9