Gezonde projecten of participaties

In volle eigendom of met betrouwbare partners, die een meerwaarde kunnen bieden in de ruimste zin.
Projectontwikkeling
Nieuwbouwrealisatie
Reconversie

Wie we zijn

BILT bvba is een vastgoedvennootschap met meer dan 20 jaar ervaring in de vastgoedsector. BILT is een platform dat snel kan reageren op opportuniteiten.

Wat we doen

Gezonde projecten of participaties, in volle eigendom of met betrouwbare partners, die een meerwaarde kunnen bieden in de ruimste zin. Zo is BILT actief in projectontwikkeling, nieuwbouwrealisatie, reconversie, renovatie, opbouw van eigen patrimonium en alle vastgoed in de ruimste zin van het woord. Dit zowel in binnen- als buitenland.

Onze identiteit

BILT bvba heeft haar plaats in het vastgoedlandschap, zonder in de kijker te willen lopen. Naambekendheid is geen prioriteit, wel tevreden partners en klanten, evenals projecten of participaties die tot goede resultaten leiden.
Heeft u interesse in vastgoed, draagt u discretie en professionalisme hoog in het vaandel, werkt u graag op een transparante en aangename manier? Dan kunnen wij ongetwijfeld iets voor elkaar betekenen.
With over 40 custom built elements, LeadEngine is perfect for building your dream landing page website without any coding whatsoever.
Vanessa Gibbs Marketing Manager